Ha legalább 3 hónapja diétázik és egy-egy adott élelmiszert teljesen kizárt az étrendjéből, de szeretné megtudni, hogy érzékeny-e arra, akkor a vérvételt megelőzően legalább 2 héttel kell elkezdeni fogyasztani egy ételt, hogy arra esetlegesen pozitivitás alakuljon ki.
Általánosságban elmondható, hogy körülbelül 3 hónap alatt ürül ki a szervezetből a lebontatlan ételfehérje – de csak akkor, ha teljesen elhagyja étrendjéből, azaz semmilyen utánpótlás nincs. Ez a lényege az eliminációs diétának is, melyre az IgG alapú ételintolerancia kezelése épül.
Ha esetleg huzamosabb ideje nem fogyasztott olyan ételt vagy élelmiszer alapanyagot, melynek eredményére mindenképp kíváncsi, akkor érdemes naponta egy kis mennyiséget bevinni a vizsgálat előtti két hétben.
Ugyanakkor! Ha bizonyítottan allergiás valamilyen ételre, akkor azt a FOODTEST 200+ vizsgálat pontossága miatt sem szabad fogyasztani!
Mi az ételintolerancia?
Ételintolerancia alakul ki, mikor az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni így az emésztetlen komponensek kóros immunreakciót váltanak ki.
Adatvédelem
Sajtómegjelenések
Általános Szerződési Feltételek
Működési engedély
Kapcsolat
Címünk: 2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
Telefon: +36 1 424 0969
Fax: +36 1 226 2064
E-mail: info@foodtest.hu